Naar aanleiding van het overlijden van Armando

 

 

Armando

Veelzijdig kunstenaar

 

Datum: Vrijdag 20 juli 2018 20.00 – 21.30 uur (Inloop 19.30)

Plaats: Franciscus Xaveriuskerk, ’t Zand 29, Amersfoort

Kosten: Vrijwillige bijdrage

Inlichtingen: secretariaatscc@gmail.com

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van het overlijden van Armando organiseert het Spiritueel Cultureel Centrum een bijeenkomst waarin zijn veelzijdigheid als kunstenaar en schrijver zal worden belicht. Medewerking aan het gevariëerde programma deze avond verlenen mensen die met Armando hebben samengewerkt en/of  hem goed hebben gekend: Albertine van Vliet-Kuiper  (voormalig burgemeester Amersfoort), Arjeh Kalmann (journalist), Tjitske Janssen (dichteres),  Niels Brandaan (verhalenverteller), Oleg Lysenko (bandoleonist) en Yvonne Ploum (Armando-kenner).